Yılbaşında renklerin önemi çok büyüktür. Hayatımızda bazı renkler bize şans, mutluluk, aşk getirir. Yeni yılda ise kırmızı ve yeşil gibi canlı renk tonlarının önemi çok fazladır. Bu renklerin yeni yıla girerken huzur ve mutluluk verdiğine inanılır. Yüz yıllardan beri süre gelen bir gelenek haline gelmiştir. Yeni yılda ev dekorasyonu yapılırken genellikle yeşil ve kırmızı gibi canlı renk tonları tercih edilir. Yeşil renkli bir çam ağacı ev dekorasyonunda ilk sırada yer alır. Yılbaşının olmazsa olmazlarından biri yılbaşı ağacıdır. Bu ağaç üzerine de çeşitli süs eşyaları takılır. Bu süsler genellikle kırmızı ve gold tonlarında olmaktadır.

Yılbaşı Ev Dekorasyonunda Kırmızı Renk

Kırmızı renk yılbaşında ev dekorasyonunun olmazsa olmazıdır. Aynı zamanda kırmızı renk yılbaşında kıyafetlerde de kendini gösterir. Özellikle kırmızı rengi aksesuarlarda görmek mümkün olacaktır. Yeni yıl için birbirinden farklı ve çok aksesuar bulunur. Bunlar arasından canlı tonda bir kırmızı tonu tercih etmek gerekir. Böylece evi daha sıcak bir ortam haline getirmek mümkün olacaktır. Yeni yıla en çok yakışan renklerden biri kırmızıdır. Kırmızının en çok yakıştığı renkler ile birlikte kombin yaparak evi bu şekilde dekore etmek çok önemlidir. Duvarlara kırmızı aksesuarlar kullanmak ve kanepelere kırmızı örtüler sermek yılbaşının en güzel kombinlerinden olacaktır. Kırmızı renk herkese huzur verir ve yeni yılı tam olarak yansıtır.

Yılbaşı Ev Dekorasyonunda Yeşil Renk

Yılbaşı dekorasyonu yaparken yeşil renk çok büyük önem taşır. Özellikle kırmızı renk ile kombini çok güzel olmaktır. Kırmızı ile yeşilin uyumunu yakalamak yılbaşını tamamen yansıtan bir görünüm ortaya çıkaracaktır. Yeni yıl ev dekorasyonu yaparken yeşil bir çam ağacı almakla dekorasyona başlamak gerekir.

Yılbaşında ev dekorasyonu yapılırken yeşil bir halı tercih edebilirsiniz. Aynı zamanda çorap şekildeki çeşitli dekorasyon ürünlerini yeşil renk tercih etmek ideal olacaktır. Aynı zamanda yeşil ile gold tonundaki aksesuarları kombinlemek de çok güzel bir görüntü ortaya çıkarır. Yılbaşı ev dekorasyonu yaparken en çok tercih edilmesi gereken canlı tonlardaki renkler yeşil ve kırmızı olmaktadır